Μια νέα "ανώνυμη" φωνή στη Πόλη μας κεντρίζει...

Χαιρετίζουμε την εμφάνιση ενός νέου blog στο διαδίκτυο που ασχολείται με την πόλη μας. Μιλάμε ασφαλώς για To Κεντρί της Κοκκινιάς ....ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, όπως αναφέρει στον υπότιτλο του.
Δικαίωμα βέβαια του διαχειριστή του είναι να επιλέξει την ανωνυμία, και πίσω από αυτήν να "κεντρίζει" κατά το δοκούν. Δεν είναι κάτι καινούργιο στη δημοσιογραφία αυτό άλλωστε, πλην όμως δεν είναι και τόσο τίμιο, όταν με τα γραπτά σου κάνεις προσωπικές αναφορές σε δημόσια επώνυμα πρόσωπα, και μάλιστα προσδίδοντας σε αυτές κριτικούς και επιθετικούς τόνους.
Με τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, διαπιστώνουμε και κάποια άλλα πράγματα. Η χρησιμοποίηση του όρου ανεξάρτητο, κινείται στη λογική της θολούρας και της συσκότισης των πραγματικών πολιτικών επιδιώξεων και στόχων, που δεν είναι δημοφιλείς να λέγοντα με το όνομα τους, έτσι χρειάζεται να αποκρυφτούν πίσω από τη δήθεν "ανεξαρτησία", η οποία θα "φορεθεί" πολύ το προσεχές διάστημα προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη. Γιατί εμείς διαπιστώνουμε ότι και συγκεκριμένη πολιτική αβάντα κάνει, και στοχευμένη κριτική στάση και θέση έχει απέναντι κυρίως και μέχρι στιγμής, σε ορισμένες αυτοδιοικητικές παρατάξεις του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη και τους επικεφαλής τους. 
...............................................
Εδώ είμαστε, θα το διαβάζουμε και θα επανέλθουμε...