ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “#My_Greece: Villages”


Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας
#My_Greece: Villages”
Διοργάνωση: Greek Instagramers Events
Προθεσμία υποβολής 8/9

Η ομάδα Greek Instagramers Events κλείνει 6 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και μοναδικές φωτογραφικές εμπειρίες. Με αφορμή την επέτειο αυτή διοργανώνει το φωτογραφικό Project “#My_Greece: Villages”, ένα έργο με στόχο τη φωτογραφική ανάδειξη της επαρχίας της χώρας μας. Το Project θα αποτελείται από έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί την σαιζόν 2019 - 2020 σε σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας και το εξωτερικό και θα συνοδεύεται από έκδοση φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεων Bell.

Στο πλαίσιο του Project “#My_Greece: Villages”, διοργανώνουμε ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και προσκαλούμε φωτογράφους κάθε επιπέδου να στείλουν φωτογραφίες με θέμα τα χωριά της Ελλάδας με προθεσμία υποβολής την Κυριακή 8/9.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Οδηγίες και όροι συμμετοχής στο link: tinyurl.com/gre-mgv

To Project “#My_Greece: Villages” έχει στόχο να αναδείξει την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας. Εκτός από τα αξιοθέατα, θα εστιάζει έντονα στον ανθρώπινο παράγοντα και θα αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από στιγμές της καθημερινότητας καλώντας τον θεατή να γνωρίσει την επαρχία της χώρας μας από μια διαφορετική προοπτική.

Το Project αποτελεί την συνέχεια του πετυχημένου “#My_Greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων”, το οποίο κατάφερε να προβάλει για 2 συνεχόμενα χρόνια τις ομορφιές της χώρας μας σε εγχώριο και διεθνές κοινό. Η έκθεση παρουσιάστηκε σε Αθήνα, Χανιά, Τρίκαλα, Ναύπακτο, 33η&34η Philoxenia, Athens International Tourism Expo 2018, 18ο Technopolis Jazz Festival και φιλοξενείται μόνιμα στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος της ANEK Lines. Το λεύκωμα διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» στα Public Book Awards 2018.

Υποστηρικτές: Εκδόσεις BELL, ΑΝΕΚ Lines (ANEK LINES Οfficial Fan Page) , Ψηφιακό Τύπωμα

Hashtags: #My_GreeceVillages, #gr_events, #bell_books, #anek_lines Event cover photo: Σοφία Φασάκη