Αντιφάσεις και υποκρισία !



Κάτω από την “ομπρέλα” του ΝΑΤΟ της ΕΕ και των ΗΠΑ, με τις “φιλικές” υπηρεσίες τους να πιέζουν για άμεση “λύση”, Ελλάδα και ΠΓΔΜ έφτασαν σε συμφωνία για το ονοματολογικό και μια σειρά άλλα θέματα κυρίως που άπτονται σε αλυτρωτικές υπόνοιες και φόβους, για ιστορικές και πολιτισμικές κληρονομιές. 

Κάτω από την ίδια ομπρέλα, τα τελευταία οκτώ-δέκα χρόνια, υπογράφουμε και παραχωρούμε ζωτικά δικαιώματα, και πόρους του έθνους μας με τη συναίνεση, συμμετοχή, ενοχή και ανοχή της τεράστιας πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας και του Ελληνικού Λαού. 

Θα έλεγα ότι στη πρώτη περίπτωση, οι συνέπειες και επιπτώσεις για τον Λαό είναι περισσότερο ιδεολογικές και μακροπρόθεσμα μένει να αποδειχθεί αν θα είναι και υλικές, ενώ στη δεύτερη περίπτωση είναι άμεσες και οδυνηρές. Χάθηκαν, χάνονται, ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, αξιοπρέπεια, υγεία, φιλότιμο … 

Ηλίου φαεινότερο ποιος διαφεντεύει και ποιος ορίζει τις εξελίξεις κατά πως συμφέρει αυτούς που εκπροσωπεί. 

Χρέος δικό μας να κρίνουμε τα πράγματα και τις εξελίξεις σύμφωνα με τα ταξικά μας συμφέροντα, και όχι με ιδεολογήματα και αντιφατικές πολιτικές θέσεις και ακρότητες. 

Δεν μπορείς ρε φίλε να είσαι αναφανδόν “φαν” οπαδός του “πακέτου" ΕΕ-ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και να αντιδράς μόνο στη πιο “ανώδυνη” για σένα απόφαση τους! 

Η μαγκιά είναι να αντιδράς σε όλο το πακέτο, για να είσαι τουλάχιστον αξιόπιστος!