Εντείνεται ο αγώνας και η αντίσταση κατά των πλειστηριασμών στη Νίκαια!


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα, η υποταγμένη κυβέρνηση, οι τράπεζες και οι ενδιαφερόμενοι "επενδύτες", θα εφαρμόσουν τα σχέδια τους να "τελειώσουν" το θέμα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών και των εξώσεων, περνώντας σε ένα άλλο επίπεδο την προετοιμασία και επίθεση τους. Έχουν έτοιμο τον μηχανισμό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τη βούληση και τα εκτελεστικά όργανα του Τόσκα που θα "καθαρίσουν".
Απ' την άλλη τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών και των εξώσεων δοκιμάζουν τις δικές τους δυνάμεις αντίστασης,  τις οργανωτικές τους δυνατότητες και αντοχές.

Με τη πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη κινητοποίηση αλληλεγγύης στην οικογένεια που απειλείται με έξωση από την eurobank στη Κοκκινιά, που οργάνωσε ο τοπικός Συντονισμός την Δευτέρα 11/9  βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι σε θέση να δώσουν νικηφόρα αυτόν τον αγώνα, υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας.

Αμέσως μετά, χθες  το μεσημέρι μπροστά στο κατειλημμένο ειρηνοδικείο Νίκαιας  εκτυλίχθηκε η μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση στον συγκεκριμένο χώρο,  όταν συμβολαιογράφος προσπάθησε να κάνει στο πόδι έξω από το ειρηνοδικείο ''πλειστηριασμό μόνη της''.  Όταν έγινε αντιληπτή η παράνομη ενέργεια της  κλήθηκε περιπολικό. Οι αστυνομικοί  όμως προκειμένου να ''προστατέψουν τη συμβολαιογράφο'' απείλησαν με προσαγωγή το μέλος του συντονισμού Τάσο Καράγιωργο ''επειδή δεν είχε ταυτότητα αλλά δίπλωμα οδήγησης''!!
Μέσα στο περιπολικό η συμβολαιογράφος, ζήτησε να φύγει αφού δεν θα προχωρήσει στη παράνομη πράξη που ετοιμαζόταν να κάνει και να λήξουν όλα εδώ....