ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ


Αγαπητοί σύντροφοι και φίλοι,
το κόμμα που για τόσα χρόνια παλέψαμε μαζί, το κόμμα που μας χάρισε την εμπειρία να συνδιαμορφώνουμε αποφάσεις και να τις υλοποιούμε, μεταλλάχτηκε πλέον σε ένα μνημονιακό κυβερνητικό μόρφωμα, με ευθύνη της κλειστής ηγετικής ομάδας του Μαξίμου.

Με την υπογραφή της συμφωνίας στις 12 Ιούλη, παραβιάστηκαν οι ιδρυτικές διακηρύξεις, οι συνεδριακές αποφάσεις, οι προγραμματικές δεσμεύσεις, οι συλλογικές καταστατικές διαδικασίες. Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η ανατροπή του δημοψηφίσματος και η περιφρόνηση της λαϊκής εντολής, του περήφανου και μεγαλειώδους "ΟΧΙ" του λαού μας.

Αρνούμαστε να γίνουμε παθητικοί χειροκροτητές στην εφαρμογή των πιο σκληρών μνημονιακών μέτρων.
Αρνούμαστε να ακολουθήσουμε την ακραία μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δρόμος του ταξικού αντιμνημονιακού αγώνα παραμένει για μας μονόδρομος. Ο δρόμος της υπεράσπισης των αρχών και των αξιών της ριζοσπαστικής Αριστεράς παραμένει ανοιχτός.
Δεν αποστρατευόμαστε! Αποχωρούμε από το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το "ΟΧΙ" δεν ηττήθηκε και βρίσκει έκφραση τούτες τις μέρες στην προσπάθεια συγκρότησης του πλατιού αντιμνημονιακού, προοδευτικού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου.

Σας καλούμε να συνεχίσουμε την κοινή πάλη για όσα δεσμευτήκαμε, χτίζοντας μαζί το νέο ξεκίνημα, το μέτωπο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Να ξανασυναντηθούμε στους δρόμους και τις πλατείες της Νίκαιας, να αγωνιστούμε μαζί με τους συμπολίτες μας για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων και πολιτικών.

ΑΛΙΚΑΡΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙΑ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΓΚΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΘΑΛΕΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΛΑΘΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΡΙΣ
ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΛΙΑΤΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΛΙΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΥΛΑΣΟΥΧΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
TΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΕΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΦΑΖΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΧΑΒΕΛΑΣ ΘΥΜΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΨΩΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ