Η Ο.Μ. ΝΙΚΑΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει απόπειρα καταστροφής και εμπρησμού εκλογικού περιπτέρου.


Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας καταγγέλει απόπειρα καταστροφής και εμπρησμού του εκλογικού περιπτέρου της στην Πλατεία Δημοκρατίας (Κρήνης) τα ξημερώματα της 17/01/2015. Η έγκαιρη επέμβαση παρευρισκόμενου πολίτη αποσόβησε την ολοκληρωτική καταστροφή του περιπτέρου, που περιορίστηκε στον εμπρησμό μόνο έντυπου προεκλογικού υλικού και ποσότητας ψηφοδελτίων του κόμματος.

Πιστεύουμε σε έναν έντιμο, ήρεμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, όμως κάποιοι "γνωστοί-άγνωστοι" προσπαθούν να πυροδοτήσουν το κλίμα και να μας μεταφέρουν δεκαετίες πίσω, όταν με βία και νοθεία στόχευαν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να επηρρεάσουν την ψήφο τους, για να μην ρίξουν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια της αριστεράς.

Είναι γελασμένοι. Όποιοι κι άν είναι, όποιοι κι αν κρύβονται πίσω από τις κουκούλες, δεν μπορούν πλέον να φοβήσουν κανέναν και καμία. Η νίκη της αριστεράς, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 θα είναι συντριπτική, θα είναι νίκη του ίδιου του λαού μας, για μια άλλην Ελλάδα, μια Ελλάδα της προόδου, του πολιτισμού, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και προπαντός της δημοκρατίας.