Πολύ μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η Π.Τσαλδάρη πλημμύρισε από κόσμο.
Ξεκινώντας από την Γ.Λαμπράκη με το μπλοκ των Αντιεξουσιαστων, το μπλοκ του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, ομάδες κινημάτων φίλοι και συγγενείς του Παύλου, αντιφασιστικά κινήματα και πολιτικές οργανώσεις, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός, η ΚΕΕΡΦΑ, η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ φτάνοντας μέχρι την Σαλαμίνος. 

Το ΚΚΕ ηταν γνωστό πως δεν θα ακολουθούσε την πορεία που θα εκαναν οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι.
Η πορεία ξεκίνησε απο την Σαλαμίνος και στην κεφαλή της προπορεύτηκε το μπλοκ των φίλων και συγγενών που θέλησαν να κάνουν ξεχωριστη πορεία που θα κατέληγε στον Κορυδαλλό (πλατεία Μεμου). Οι υπόλοιποι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά πορεύθηκαν την Σαλαμίνος, Κωνσταντινουπόλεως, Σμύρνης, ενώ όταν έφτασε το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στη συμβολή Κωνσταντινουπόλεως και Σμύρνης ήδη είχε γίνει επίθεση στο Τ.Τ. που βρισκεται επι της Σαλαμίνος απο "αγνώστους"και ηταν αφορμή για επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χημικά και κρότου λάμψης.Το μπλοκ των αντιεξουσιαστων έφυγε τρέχοντας από πίσω και μπήκε σφήνα μπροστά στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, στη αρχή της Σμύρνης αναγκάζοντας το μπλοκ του Σύριζα να συνεχίσει ευθεία την Κωνσταντινουπόλεως , ενώ συνεχιζόταν η ρίψη δακρυγόνων κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα, άρχισαν να διαλύονται τα μπλοκ καθώς οι ΔΕΛΤΑ σε ομάδες έκαναν επιθέσεις απρόβλεπτες μέσα στα στενά δρομάκια. Πρέπει να γίνονταν και συλλήψεις. 


Μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που τίμησε τη μνήμη του δολοφονημένου από το φασιστικό μαχαίρι Παύλου Φυσσα, που θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη κάθε χρόνο σε απάντηση στον νεοφασισμό της χρυσης αυγής και των δολοφόνων της.

Ιδιαίτερη σκηνή που έτυχε να βρισκόμαστε μπροστά της ήταν αυτή δυο νέων μια κοπέλα και ένα παλικάρι που κόλλησαν αυτοκόλλητη επιγραφή με το "οδος ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ" πάνω σε μια ταμπέλα που έγραφε Οδός Π.Τσαλδάρη, απόφαση που ακόμα δεν έχει επίσημα υλοποιηθεί, αλλαγής δηλαδή της οδού προς τιμήν του Π.Φύσσα.