ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: " Έχουμε τη θέληση και τη δύναμη μαζί με εσας, να διοικήσουμε τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του."


Φίλοι και Φίλες Συνδημότες και Συνδημότισσες.
Σας χαιρετίζω στην σημερινή μας συγκέντρωση στην γειτονιά του Ρέντη .
Μια ανάσα χωρίζει από το καθοριστικό για την πόλη μας “ραντεβού” των αυτοδιοικητικών εκλογών
Ένα ραντεβού καθοριστικό για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την ΑΛΛΑΓΗ που θέλουμε να φέρουμε σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο για να απαλλαγεί η κοινωνία από τις εφιαλτικές και καταστροφικές  συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών αλλά και από αυτούς που της υπηρετούν. 
Σε συνθήκες ασφυκτικές για την κοινωνία η 18η Μαΐου γίνεται μια ημερομηνία- σταθμός που θα κρίνει την πορεία του Δήμου μας την επόμενη πενταετία.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε για τη γειτονιά μας και την καθημερινότητά μας, για τα Παιδιά μας ,  για το αύριο  , για τη ζωή μας συνολικά.

Η Κίνηση "κόντρα στο ρεύμα" έδωσε και δίνει καθημερινά αγώνα για να αλλάξουμε την Πόλη σήμερα δίνουμε την καθοριστική μάχη των εκλογών, μαζί σας, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η ωρα για το μεγάλο βήμα για να αλλάξουμε τα δεδομένα για το τι σημαίνει δήμος προς όφελος των δημοτών. 
Και είμαστε σίγουροι  ότι θα νικήσουμε, είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή θα δώσουμε την πρώτη απάντηση σε όλους αυτούς που μας θέλουν εκτός του παιχνιδιού. 
Και για ένα άλλο πράγμα είμαστε σίγουροι, ξέρουμε ότι οι μόνοι που μπορούν να τα αλλάξουν ΟΛΑ είσαστε ΕΣΕΙΣ, οι κάτοικοι αυτής της Πόλης, η Νεολαία, οι εργαζόμενοι, οι επιστήμονες  οι αυτοαπασχολόμενοι  ΟΛΟΙ εσείς που δίνετε καθημερινά τον αγώνα της επιβίωσης, που αντιστέκεστε ενάντια στην βαρβαρότητα και στην εξαθλιώση που θέλουν να μας επιβάλουν.


Φίλες και φίλοι αυτές την μέρες θα σας έχουν πλησιάσει πολλοί υποψήφιοι θα έχετε πάρει άπειρα φυλλάδια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ υποψηφίων θα σας λένε όλοι για την κρίση και για αλληλεγγύη και για το πόσο κακό είναι το μνημόνιο κτλ.
ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ;     ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ;
Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο να κρύβονται, όλοι αυτοί που εξυπηρέτησαν το προηγούμενο διάστημα τις μνημονιακές πολιτικές, αλλά στις μέρες μας έχει παραγίνει.
Κάθε φορά οι κυβερνήσεις προσπαθούν να μας πουν ότι οι δημοτικές εκλογές δεν είναι πολιτικές, δεν ψηφίζουμε για την κεντρική διοίκηση αλλά για πρόσωπα. 
Κρύβονται  φίλοι και φίλες αντίθετα από εμάς, αυτοί όλοι τους κρύβονται, ντρέπονται για αυτά που έκαναν και τώρα πίσω από την μάσκα του ανεξάρτητου προσπαθούν για άλλη μια φορά να σας κλέψουν την ψήφο .
Θυμήσου τι σου έκλεψαν πριν πας στην κάλπη .
Τα ασφαλιστικά ταμεία που καταρρέουν. 
Θυμήσου το μεροκάματο που σου στέρησαν. 
Τα εργατικά δικαιώματα που εξαφανίστηκαν. 
Την σύνταξη των Γονιών μας η και την δική σας που μειώθηκε δραματικά. 
Τα Σχολεία που έκλεισαν και αυτά που υπολειτουργούν. 
Την Δημόσια Υγεία που ξεπουλήθηκε. 
Τα Παιδιά μας την Νεολαία μας που τις έκλεψαν τα όνειρα και τώρα μεταναστεύει .
Τον Φασισμό και τις εγκληματικές συμμορίες που τις άφησαν ανεξέλεγκτες να παίζουν με την ζώη μας. 
Την Δημοκρατία που μπήκε για μια άλλη φορά στο περιθώριο. 
Θυμήσου και δώσε την απάντηση.
Η απερχόμενη διοίκηση του δήμου μας ο Ιωακειμίδης λειτούργησε αυτά τα 3.5 χρόνια προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες στην παράταξη του η οποία αποτελείται από πρόσωπα που προέρχονται από την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ τα κόμματα δηλαδή που όλο αυτό το διάστημα κατέστρεψαν την αυτοδιοίκηση και τις ζωές των Ανθρώπων, έτσι δεν μπόρεσε ούτε να αντισταθεί, λέξη άγνωστη, ούτε να διεκδικήσει για την Πόλη και τους κατοίκους της.
Διαχειρίστηκε τις μνημονιακές εντολές , σήκωσε αδιάφορα τους όμως όταν του δείχναμε την φασιστική απειλή , ψέλλισε «ευτυχώς ματώσαμε λίγο»  όταν απόλυαν  δημοτικούς υπαλλήλους , δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε όταν έκλειναν σχολικές μονάδες και συγχώνευαν τάξεις .
Καθάρισε λέει την Πόλη πληρώνει λέει τους υπαλλήλους, μεγάλα έργα αντάξια μεγάλων προσδοκιών , κουβέντα για την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας , κουβέντα για την μείωση του μισθού των δημοτικών υπαλλήλων , κουβέντα για τις απλήρωτες καθαρίστριες των δημοσίων σχολείων , και τις απαράδεκτες συμβάσεις εργασίας και τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους .
Την τελευταία τριετία, η δημοτική αρχή Ιωακειμίδη εφάρμοσε πιστά το πρόγραμμα περικοπών εργαζόμενων και κονδυλίων. Αυτό οδήγησε στην ραγδαία υποβάθμιση βασικών δημοτικών υποδομών (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά ιατρεία) – γεγονός που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της πόλης.
Από την άλλη, η κοινωνική πολιτική του δήμου για την αντιμετώπιση των φαινομένων αποκλεισμού διαπνέεται, την περίοδο Ιωακειμίδη από μια φιλανθρωπική αντίληψη, που βασίζεται στις επιθυμίες και την διαθεσιμότητας των ιδιωτών 
Επιπλέον, ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη συνέχισε να αντιμετωπίζει ανταγωνιστικά τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης που αναπτύσσονται σε κάθε γειτονιά και αρνήθηκε κάθε συνδρομή και συνεργασία μαζί τους. 
Αντίθετα διευκόλυνε στο να δοθεί σε γνωστή ΜΚΟ πρόγραμμα για την "αντιμετώπιση της φτώχειας" με απόφαση ΔΣ στην οποία ΜΚΟ ήθελαν να δώσουν το κτήριο του 1ου ΔΣ του Ρέντη πράγμα που βέβαια μετά την δική μας αντίδραση δεν έγινε.Η δομή βέβαια λειτουργεί στην Νίκαια  σε ιδιωτικό χώρο με αδιαφάνεια καθώς η απόφαση του ΔΣ δεν έχει αλλάξει .
Η κυρίαρχη αντίληψη για την ασκούμενη κοινωνική πολιτική επιδιώκει τη “διαχείριση” της φτώχειας, αντί για την ουσιαστική αντιμετώπισή της.
Μέχρι σήμερα, οι πολιτικές για το δημόσιο χώρο χαρακτηρίστηκαν κυρίως από την  εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων βλέπε village  πολυκαταστήματα , εμπορικά κέντρα  και από μεμονωμένα έργα βιτρίνας – κυρίως σε κεντρικά σημεία της πόλης, 
Και την απουσία σχεδιασμού για περιοχές του Ρέντη όπου η κατάσταση όσον αφορά την καθημερινότητα είναι τραγική και μιλάμε για την περιοχή δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού με το ρέμα του «προφήτη Δανιήλ» μια περιοχή που έχει μείνει ακόμα στην δεκαετία του 50. Λύματα, σκουπίδια, εγκατάλειψη .
Το ίδιο μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε και για την Αγία Άννα εκεί αυτό που βιώνουν οι κάτοικοι στις γειτονιές τους, σε καθημερινό επίπεδο, είναι η εγκατάλειψη, η απουσία του δήμου, η ελλιπής καθαριότητα, τα κακοσυντηρημένα ή καταπατημένα πεζοδρόμια, η ανασφάλεια στην καθημερινή μετακίνηση – ιδιαίτερα για ορισμένες ομάδες όπως τα ΑΜΕΑ, οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά –Πράγματα που, με τη σειρά τους, εντείνουν το αίσθημα  της εγκατάλειψης και της αποξένωσης .
Επέβαλε φόρους και αύξηση των δημοτικών τελών στα μαγαζιά και επιχείρησε να εισπράξει με τρομοκρατία …….

ΦΙΛΟΙ και Φίλες 
Για Εμάς 
Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η άμεση ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, έτσι ώστε κανείς συμπολίτης μας να μη βρίσκεται μόνος του απέναντι στην κρίση.
Η  δική μας   δημοτική αρχή  θα είναι – ασπίδα για όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, για όσους κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτροδότησης, για όσους χάνουν την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόνοιας και υγείας προς τον πολίτη, με την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου και πολύπλευρου δημοτικού και κοινωνικού δικτύου προστασίας. Από την πρώτη μέρα, και μακριά από κάθε γραφειοκρατική αντίληψη, θα αναλάβουμε πρωτοβουλία στον τομέα αντιμετώπισης της φτώχειας.
Κατοικία για όλους
Η κρίση έχει επιφέρει μια συνολική υποβάθμιση των συνθηκών στέγασης των πολιτών, καθώς το κόστος κατοικίας και διαβίωσης γίνεται δυσβάσταχτο.
Ο Δήμος μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο σε αυτό τον τομέα σε συνεργασία με τους κεντρικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους.
Ίδρυση Δημοτικού γραφείου στέγασης 
Ενδυνάμωση των πολιτών σε σχέση με την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και διαμεσολάβηση των αιτημάτων αυτών προς το κεντρικό κράτος Νομική  υποστήριξη των ιδιοκτητών που κινδυνεύουν να χάσουν την κατοικία τους λόγω χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο.
Επαρκείς παιδικοί σταθμοί που να καλύπτουν τις ανάγκες
Δίνουμε βαρύτητα στον τομέα των Παιδικών Σταθμών οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν δίκτυο προστασίας και αλληλεγγύης για το παιδί και την οικογένεια, Υπό τις παρούσες συνθήκες, η στέγαση και η σίτιση του μέγιστου δυνατού αριθμού παιδιών, σε ένα επαρκές κατ’ ελάχιστο, πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.
Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα πρόσβασης όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας και χωρίς αποκλεισμούς στις δομές Παιδικών Σταθμών.
ΥΓΕΙΑ
Η υγειονομική κρίση που βιώνει η πόλη μας, με τους χιλιάδες ανασφάλιστους και αποκλεισμένους από τις υπηρεσίες υγείας, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά από τις υπηρεσίες του Δήμου. Σε μια περίοδο, όμως, που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, τα Δημοτικά Ιατρεία, παρά την απαξίωσή τους από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου,  μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη, χωρίς αποκλεισμούς και οικονομική επιβάρυνση, σε συνεργασία με τις εθελοντικές πρωτοβουλίες των πολιτών.
Θα  Διεκδίκηση εθνικών και κοινοτικών πόρων για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης στην πόλη μας και την Μέριμνα για τους ηλικιωμένους
Στόχος μας η παροχή βοήθειας στους υπερήλικες εκεί που ζουν και συνευρίσκονται, τόσο σε ζητήματα υγείας, συμβουλευτικής υποστήριξης και εκτέλεσης διοικητικών πράξεων, όσο και υπηρεσιών ψυχαγωγίας και αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου, 
Απρόσκοπτη προσβασιμότητα και μετακινήσεις στην πόλη.
Δημιουργία ενισχυμένου δικτύου δημόσιων και δημοτικών μέσων μεταφοράς, Παρεμβάσεις του Δήμου στο σχεδιασμό της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης και διαβούλευση με τις συνελεύσεις γειτονιάς, για τις προτεραιότητές τους ως προς τις επιθυμητές προσβάσεις και δρομολόγια (ακόμα και νυχτερινής συγκοινωνίας).
Βελτίωση της προσβασιμότητας, με προτεραιότητα στους πεζούς κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου αναγκών (γονείς με παιδιά, ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ). Εξασφάλιση της απρόσκοπτης πορείας των πεζών μέσα στην πόλη, σε πεζοδρόμια, πεζοδιαβάσεις και πεζόδρομους, με ποιότητα και ασφάλεια 
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
H ΚΊΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, στον τομέα του πολιτισμού και της προώθησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη μας ,έχει  ως πεποίθηση πως  το πολιτιστικό περιβάλλον της Πόλης μας    διαμορφώνεται από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της αφενός  και τη ζώσα πνευματική δημιουργία στους τομείς των γραμμάτων και των τεχνών αφετέρου,θα επιδιώξει να αγωνισθεί σε δύο άξονες.
α)ΠΑΡΑΓΩΓΗ άμεσα ή έμμεσα πολιτιστικών αγαθών για την ανάδειξη της ταυτότητας της πόλης και αξιοποίησης του δυναμικού της.
β)ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ηθική και οικονομική πρωτοβουλιών πολιτιστικών δράσεων που επιχειρούνται από ομάδες συμπολιτών μας. 
6)Η δημιουργία Μουσείου Πόλης  της Νίκαιας που θα λειτουργήσει ως τοπόσημο, είναι στον σχεδιασμό μας.. 
Καθαριότητα και ανακύκλωση παντού
Το μοντέλο στην καθαριότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων που προτείνουμε, είναι σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον.
Προϋπόθεση για την εφαρμογή του είναι η διατήρηση του δημοτικού και ανταποδοτικού χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας και η απόκρουση των προωθούμενων στην καθαριότητα απολύσεων και ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και η συνεργασία των κατοίκων της πόλης.
Εμείς υιοθετούμε την φράση της Ρένας Δούρου, ότι οι αντιμνημονιακοί δήμαρχοι θα μαζεύουν καλλίτερα τα σκουπίδια. 
Δίκαια δημοτικά τέλη 
Το σημερινό σύστημα κατανομής των δημοτικών τελών είναι ανορθολογικό και κοινωνικά άδικο. 
Επιμερίζει τα βάρη ανεξάρτητα από την ικανότητα κάθε Πολίτη η επιχείρησης να συνεισφέρει σε αυτά αδιάφορα της περιοχής που διαμένουν, η της οικονομικής κατάστασης που βιώνουν. 
Η Κίνηση «κόντρα στο ρεύμα» επιδιώκει να δημιουργήσει ένα σύστημα τελών αναδιανεμητικό, αποσπώντας πόρους από τους έχοντες, και διευκολύνοντας όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Ξεκινώντας από μηδενική βάση για τα χαμηλά εισοδήματα, απαλλάσσοντας τις κατηγορίες των ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, τους μακροχρόνια ανέργους,  και κλιμακούμενα για τους υπόλοιπους, θα αντλεί πόρους με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, επιβαρύνοντας τα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα και όσους εκμεταλλεύονται την πόλη και αποκομίζουν τεράστια κέρδη από τη χρήση της. Ταυτόχρονα, θα προωθήσει τη δυνατότητα ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο, ανάλογα με την ικανότητα αποπληρωμής τους από τους οφειλέτες.

Για τη λειτουργία των θεσμών του Δήμου:
Να συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου κάθε αίτημα που υπογράφεται από 500 κατοίκους ή το ζητάει μια δημοτική κοινότητα, εφόσον φυσικά δεν αντιβαίνει στο σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Αντίστοιχα, μια δημοτική κοινότητα υποχρεούται να συζητήσει οποιοδήποτε αίτημα, εφόσον αυτό υπογράφεται από 200 κατοίκους.
Εκχώρηση ουσιαστικών αρμοδιοτήτων ελέγχου και συναπόφασης στα κοινοτικά (διαμερισματικά) συμβούλια, με πρόβλεψη διαδικασιών συμμετοχής των πολιτών και εκπροσώπησης τοπικών κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων
Ίδρυση ανεξάρτητου “γραφείου προϋπολογισμού”, που θα παρακολουθεί και θα δημοσιοποιεί τα οικονομικά στοιχεία που ενδιαφέρουν τους δημότες (προϋπολογισμός/ απολογισμός Δήμου και εποπτευόμενων φορέων, λογαριασμοί ανταποδοτικών τελών, έξοδα ανά διαμέρισμα).
Δήμος με τους εργαζόμενους
Η δική μας δημοτική αρχή θα προχωρήσει στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου συνεργασίας με τους εργαζόμενους στο δήμο και, γενικότερα, θα αποτελέσει ασπίδα για τα κοινωνικά δικαιώματα στην πόλη.
Καμία άλλη απόλυση εργαζομένου στο Δήμο, στοχευμένη ενίσχυση υπηρεσιών προς τον πολίτη (κοινωνικές και τεχνικές υπηρεσίες, καθαριότητα), μη εφαρμογή ελαστικών σχέσεων απασχόλησης, αντικειμενικές προσλήψεις προσωπικού και περιορισμός των εποχιακών στον απολύτως απαιτούμενο αριθμό. Κατάργηση των συμβάσεων εποχικού προσωπικού για κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών.
Συνδιαμόρφωση προτάσεων  και δράσεων με τους εργαζόμενους στους δήμους, μέσα από ανοιχτό κοινωνικό διάλογο.
Πόλη των ανθρώπινων δικαιωμάτων:
Όχι στο ρατσισμό, ναι στην ειρηνική συνύπαρξη και την αλληλεγγύη.
Ο Δήμος μας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και ασκώντας τον πολιτικό του ρόλο, πρέπει να γίνει προασπιστής των ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των κατοίκων – Ελλήνων, ομογενών και αλλοδαπών – ιδιαίτερα όσον αφορά το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές και την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα:
Διοργάνωση με πρωτοβουλία του Δήμου αντιρατσιστικών εκδηλώσεων σε σχολεία της περιοχής, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων αλληλεγγύης και συνύπαρξης μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.
Συνεχίζουμε αδιάκοπα να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες αντιφασιστικών δράσεων μέχρι την εξαφάνισή τους από τις γειτονιές μας 


Αναπηρικό κίνημα.

Είναι γνωστό ότι στην Χώρα μας τα Άτομα με αναπηρίες είναι περίπου το 10% του πληθυσμού, χωρίς να έχουν ποτέ επίσημα καταμετρηθεί, στην Πόλη μας αντιστοιχεί περίπου ένα τέτοιο ποσοστό. 
Καμιά δομή δημόσια, πολλές ιδιωτικές. 

Πρέπει όμως να κάνουμε καθαρό ότι, κοινωνική πολιτική για τα Α.με.Α δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση φιλανθρωπία, άποψη εξ’ άλλου η οποία για το αναπηρικό κίνημα δεν είναι αποδεκτή. Κοινωνική πολιτική σημαίνει ότι, παρέχω όλες τις δυνατότητες και τα μέσα για να ασκήσει το άτομο με αναπηρία όλα τα δικαιώματα του.

Είναι σαφές για την Κίνηση μας ότι η Τ.Α. αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί, ένα προνομιακό χώρο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η ευαισθησία μας για τον ΑΝΘΡΩΠΟ και πολύ περισσότερο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Είναι συνεπώς υποχρέωση, καθήκον αλλά και ιδεολογική και πολιτική συνέπεια να συντονίσουμε το βήμα της παράταξής μας με αυτό του αναπηρικού κινήματος, να στηρίξουμε πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης που αναλαμβάνονται από συλλογικότητες αλλά και από μεμονωμένους πολίτες να εντάξουμε στα προγράμματα μας δράσεις που διαχρονικά παλεύει.


Φίλοι και Φίλες μπορώ να μιλάω ώρες για το πρόγραμμα μας για το όραμα που έχουμε για την Πόλη δεν θα το κάνω. Μπορούμε όμως μαζί να το οραματιστούμε μπορούμε μαζί με Εσάς να το κάνουμε πραγματικότητα , αλλά πρώτα πρέπει να απαντήσουμε .
Οι τριπλές εκλογές που είναι μπροστά μας όλοι εμείς ο λαός έχει την δυνατότητα να αλλάξει την ζωή του, μπορούμε να διαλύσουμε το πάρτι των συμφερόντων που έχουν στήσει μπορούμε να ανακτήσουμε την εθνική υπερηφάνεια να πάψουμε να είμαστε υποτελής και να δρομολογήσουμε την δημοκρατική αναγέννηση και την ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο.
Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΉ ΠΡΟΥΠΌΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΎΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ 
ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΥ 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ