Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα διάλεξαν τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, της Αντίστασης, της Αλληλεγγύης, της Ανατροπής.


Είναι πολύ νωρίς ασφαλώς για να γίνει μια πλήρη αποτίμηση των αποτελεσμάτων, από τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, των δήμων της β' Πειραιά που κυρίως μας ενδιαφέρουν. Προέχει βεβαίως η χαλάρωση και ξεκούραση από την ένταση του αγώνα ειδικά των τελευταίων ημερών. Προέχει και η εκδήλωση της χαράς και ικανοποίησης των ανθρώπων του "άλλου δρόμου" που πίστεψαν και έδωσαν έναν ωραίο αγώνα για την ανατροπή στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Χαιρόμαστε και εμείς μαζί τους γιατί από την αρχή πιστέψαμε στην ποιότητα των ανθρώπων, την αγνότητα των προθέσεων, και την αγωνιστική τους διάθεση, βοηθώντας με τις μικρές μας δυνάμεις την προσπάθεια τους. 


 Με ανακοίνωση τους οι φίλοι του  "άλλου δρόμου" αναφέρουν:
Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα διάλεξαν τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, της Αντίστασης, της Αλληλεγγύης, της Ανατροπής.
Συγχαρητήρια σε όσους δημιούργησαν αυτή τη προσπάθεια και σε όλο το κόσμο που την αγκάλιασε και την έκανε δική του υπόθεση. Ευχαριστούμε για την στήριξη και την συμμετοχή σας ώστε να αλλάξουμε την πόλη, ν΄αλλαξουμε τις ζωές μας!
Είναι αλήθεια πως εχθές το βράδυ χαρήκαμε πολύ μετά από τη νίκη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ . 
Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα πίστεψαν σε εμάς , στο δίκαιο του αγώνα μας, εδώ και ενάμιση χρόνο ,γιατί ο τόπος μας είχε πράγματι ανάγκη, να αλλάξει σελίδα. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα και τα σπουδαία. Δεν υπάρχει χώρος για πανηγυρισμούς και λόγια αλλά για σκληρή δουλειά,διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα και αγώνα, με τη συμμετοχή των πολιτών, στη προσπάθεια μας, να βελτιώσουμε τη ζωή μας στα μεγάλα και μικρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.
Η νίκη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ είναι νίκη των πολιτών!
ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !