Με ενθουσιασμό και σιγουριά για νικηφόρο αποτέλεσμα, η προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας - Ρεντη "κόντρα στο ρεύμα" στο Περιβολάκι


Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Περιβολάκι της Νίκαιας ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ". Από νωρίς άρχισαν να φθάνουν πολίτες στην κεντρική πλατεία της Νίκαιας. Με πορεία από την Νεάπολη και κατεύθυνση το περιβολάκι, με πανό, ντουντούκα και μοίρασμα εκλογικών φυλλαδίων, περίπου 15 υποψήφιοι σύμβουλοι και φίλοι του "κόντρα στο ρεύμα", έδωσαν παλμό και ενθουσιασμό φτάνοντας στη πλατεία.

Γενικά όσο περνούσε η ώρα και όσο πλήθαιναν οι πολίτες, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία περίσσευαν, ενώ η επαφή με τον κόσμο και τα μηνύματα του είναι πολύ ενθαρρυντικά για το νικηφόρο αποτέλεσμα που έρχεται. Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και Τ. Βαμβακά η υποψήφια ευρωβουλευτής Ράνια Σβίγγου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης, που απηύθυναν χαιρετισμούς, η υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού Κ. Κυλάκου, όπως και πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από τους όμορους δήμους της Νίκαιας.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα των τοποθετήσεων ήταν αυτό του Π. Λαφαζάνη. (στο video)


Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παπαδόπουλος, πήρε το λόγο  κάνοντας αναφορά στις προγραμματικές θέσεις της Κίνησης, και την παρουσίαση του "ψηφοδελτίου της Νίκης" , των υποψηφίων Δημοτικών και διαμερισματικών Συμβούλων.



Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το χάπενινγκ που ετοίμασαν οι γυναίκες του ψηφοδελτίου  (αποτελούν το 45%), με το σύνθημα "Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι" βάλλοντας κατά του πρώην αντιπρόεδρου της μνημονιακής κυβέρνησης Πάγκαλου, για την χυδαία επίθεση κατά της Ρ. Δούρου.


περισσότερες φωτογραφίες εδώ