Ο δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης φτιάχνει blog, για να απαντήσει στη ψευδολογία.....


Εν όψει όμως των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και καθότι η πληροφόρηση και η ψευδολογία “χτυπούν κόκκινο”, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας blog, που θα ενημερώνει τους πολίτες για όσα συμβαίνουν και θα απαντά στις επιθέσεις που δεχόμαστε και είναι τον τελευταίο καιρό σε πλήρη εξέλιξη.
 Η "Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη" λειτούργησε μέχρι σήμερα χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο, ίσως γιατί η εργώδης ενασχόληση με το Δήμο, δεν μας το επέτρεπε και κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι καλύτερο είναι πάντα να μιλά η ίδια μας η δουλειά......
 
Με τα παραπάνω ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, "ανοίγει" τη λειτουργία του blog του, "Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη" απάντηση στη ψευδολογία...
 
Στη συνέχεια οι ανώνυμοι συνεργάτες του με τα ψευδώνυμα ΚΟΥΡΗΤΗΣ, Α25, Άρκευθος, αναλαμβάνουν να μας...ενημερώσουν και να βαλουν τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας μεταξύ άλλων:

"Το να προσπαθείς βέβαια να ενημερωθείς μέσα από τις εμπαθείς στήλες κάποιων blogs ή τη μονολιθικότητα κάποιων άλλων (αν χρειαστεί θα τα ονοματίσουμε), είσαι από την αρχή παραπληροφορημένος και μακριά νυχτωμένος."
 "Η πόλη δεν έχει ανάγκη από ένα ακόμα blog που θα κάνει μονομερή ή κατευθυνόμενη ενημέρωση. Έχει ανάγκη από μια φωνή που θα ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πράγματα που μπορεί και μεις να μην κάναμε καλά."
  "Επιτρέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα σε ένα blog να κάνει όλη τη “βρώμικη” δουλειά, και σε ένα άλλο με σκληρή κομματική γραμμή, να παρουσιάζει κάποιους ως τα καλά παιδιά που προσπαθούν για την πόλη."
 
Κατανοούμε το άγχος των προθύμων συνεργατών ...να απαντήσουν και φυσικά να χαρακτηρίσουν  με διάφορα επίθετα, έμμεσα και το δικό μας blog .
Εμείς καλωσορίζουμε το blog του δημάρχου Γ. Ιωακειμίδη και των ανώνυμων (γιατί άραγε;) συνεργατών του, και μάλιστα ήδη κάναμε link τη διεύθυνση του στο Η ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΜΑΣ δηλώνοντας ότι θα είμαστε εδώ και φυσικά θα επανέλθουμε.