ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ -ΡΕΝΤΗ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ".




ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ" ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ.
Σε μια αρκετά μαζική συνέλευση των μελών της Κίνησης, το βράδυ της Τρίτης 25/2, έκλεισε με ψηφοφορία ο κύκλος ανάδειξης του υποψήφιου δημάρχου, με τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, μέχρι τώρα επικεφαλής της, να εκλέγεται ομόφωνα στην θέση αυτή.
Υπενθυμίζουμε ότι οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας και Ρέντη, μετά από εσωτερική διαδικασία συνελεύσεων και διαβούλευσης με ομόφωνη απόφαση τους στηρίζουν την αυτοδιοικητική αυτή πρόταση, και καλούν κάθε αριστερό, κάθε δημοκρατικό πολίτη, μακριά από λογικές ανάθεσης, με τη συμμετοχή όλων, σε έναν αγώνα για ανατροπή και αλλαγή της πορείας της χώρας και στον δήμο.
Με σοβαρότητα και ευθύνη, αναλογιζόμενος το βάρος αυτής της απόφασης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Παπαδόπουλος, είπε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του: "Ένα θα σας πω, έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, όχι όμως αδιάβατο. Μπορούμε να τον διασχίσουμε με επιτυχία, χωρίς να χάσουμε την ψυχή μας, χωρίς να παραβλέψουμε τις αξίες και την παράδοσή μας, με συλλογικότητα, και ήθος.
Πάνω απ’ όλα, όμως, να τον διασχίσουμε με θάρρος και με εμπιστοσύνη στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει.
Με την πεποίθηση ότι μπορούμε να νικήσουμε, με το δικό μας πρόγραμμα, τις δικές μας θέσεις και τη δική μας ηθική.
Και με τη συναίσθηση ότι τη νίκη αυτή τη χρωστάμε στον ίδιο το λαό, στην ίδια την κοινωνία που αντέχει και ελπίζει. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μια μόνο.
ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ."

φωτογραφίες