Β52... Όπως το βομβαρδιστικό...;;


Δεν θα ακολουθήσουμε ασφαλώς τον ανώνυμο συνεργάτη, καλυπτόμενο κάτω από την ομπρέλα του υποψήφιου δήμαρχου Γ. Ιωακειμίδη Β52, στην δήθεν αφελή του επιμονή να αγνοεί την ουσία των ζητημάτων που βάλαμε στο σχετικό μας κείμενο με αναφορά στην απόφαση για εναπόθεση των μπάζων του Μετρό στα νταμάρια Καραμπίνη και Σελεπίτσαρι. Γράφαμε ότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα"σε βάρος του περιβάλλοντος, της υγείας και ασφάλειας των κατοίκων, ότι δεν υπήρχε ανταποδοτικότητα, έλλειψη μελετών και συναίνεσης της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων, της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και φυσικά του Λαού κυρίως της Νεάπολης που θα δεχόταν τεράστια υποβάθμιση της καθημερινής ζωής του για τουλάχιστον 3 χρόνια." και φυσικά απάντηση δεν πήραμε...

Προφανώς αδυνατεί να απαντήσει με επιχειρήματα πειστικά, και επιλέγει να μας πηγαίνει στο γήπεδο που εκείνη θέλει να "παίξει μπάλα", (γιατί κρίνω -κάνοντας και λίγο χιούμορ- πως γυναικείο άρωμα βγάζει η όλη τακτική),  σε ανούσιες και παιδικές δήθεν αιτιάσεις και αντιπαραθέσεις, αγνοώντας την σοβαρότητα της αστοχίας της απόφασης του δημάρχου, αλλά και υποβαθμίζοντας  την πολιτική διάσταση των προβλημάτων.

Κατά τα άλλα σημειώνουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου που σηματοδοτεί και η  σημερινή αναφορά του υποψήφιου δημάρχου Γ. Ιωακειμίδη, να ευχηθεί για μια "καλή και δημιουργική αντιπαράθεση για το μέλλον της πόλης, με τις λιγότερο δυνατές εντάσεις, χωρίς προσωπικές επιθέσεις, καθώς η αντιπαράθεση πρέπει να είναι πρώτα πολιτική και λιγότερο ή καθόλου προσωπική. Προφανώς τα πρόσωπα έχουν το δικό τους ειδικό βάρος και εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για διαφορετικές αυτοδιοικητικές απόψεις που θα συγκρουστούν, ώστε οι πολίτες να κάνουν ευχερέστερα τις δικές τους επιλογές. "