Μεγαλειώδης η αντιφασιστική απάντηση στη δολοφονική χ.α από τους αντιφασίστες στο Κερατσίνι.

Μεγαλειώδης η αντιφασιστική απάντηση στη δολοφονική χ.α που με θρασύτητα επανεμφανίστηκε την προηγούμενη βδομάδα βεβηλώνοντας το σημείο που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα κατεβάζοντας το πανό που βρισκόταν εκεί, ενώ στοχοποίησαν επίσης σωματεία και πολιτικές ομάδες και πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Ρεσάλτο.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν από χιλιάδες αντιφασίστες που συγκροτημένα με πάθος και συνθήματα έκαναν πορεία στους δρόμους του Κερατσινίου, δεχόμενοι την αποδοχή και συμπαράσταση  με χαμόγελα παλαμάκια και συνθήματα του κόσμου από τα μπαλκόνια και τις ανοιχτές πόρτες.

Κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, αριστερές οργανώσεις και κινήματα, η νεολαία του Σύριζα, μαζευτήκαν σε διαφορετικές προσυγκεντρώσεις, από τις 6 το απόγευμα ενώ αργότερα, ενώθηκαν σε μια ενιαία πορεία στη λεωφόρο Π. Φύσσα, ακολουθώντας μια διαδρομή σε μεγάλο μέρος του κέντρου του Κερατσινίου.

 Η ολοκλήρωση της αντιφασιστικής πορείας  έγινε χωρίς να σημειωθεί κανένα επεισόδιο με πολύ διακριτική τη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων από μεγάλη απόσταση.