Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα": ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΌΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ.


Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΌΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ.

Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την επανεμφάνιση στην Νίκαια των ταγμάτων εφόδου της "εγκληματικής οργάνωσης" ΧΑ , όπως είχαμε καταγγείλει με δελτίο τύπου.
Εχθές το πρωί (Σάββατο 25/1) ομάδα περίπου 80 Χρυσαυγιτών πραγματοποίησε θρασύτατη εξόρμηση στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Π. Τσαλδάρη. Οι Χρυσαυγίτες, μοιράζοντας φυλλάδια εθνικιστικού μίσους και εκτοξεύοντας απειλές, κατευθύνθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου, όπου έσκισαν το πανό που είχε τοποθετηθεί στη μνήμη του από τον Σύλλογο Δασκάλων “ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ” και φώναξαν συνθήματα και ύβρεις. Στη συνέχεια, οι Χρυσαυγίτες κατευθύνθηκαν στο Στέκι του ΡΕΣΑΛΤΟ στα Ταμπούρια, όπου επιτέθηκαν με πέτρες και τούβλα, ενώ υπήρχε κόσμος μέσα σ' αυτό, ενώ τη μανία των Χρυσαυγιτών δέχθηκε και το διπλανό σπίτι, όπου βρισκόταν μία οικογένεια με το παιδί της του οποίου μάλιστα η σωματική ακεραιότητα κινδύνευσε άμεσα.
Σε άμεση απάντηση της επίθεσης των Χρυσαυγιτών, το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνη με τη συμμετοχή αντιεξουσιαστικών ομάδων, αριστερών οργανώσεων, αντιρατσιστών και αντιφασιστών πολιτών.
Οι φασίστες της ΧΑ προσπαθούν να επιβάλουν με τρομοκρατία και δολοφονικές επιθέσεις την παρουσία τους στις Λαϊκές γειτονιές του Πειραιά .
όπως αντισταθήκαμε και πήραμε πρωτοβουλίες για το κλείσιμο των γραφείων της ΧΑ στην Πόλη μας έτσι και τώρα καλούμε τον Λαό να αντιδράσει.
Η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" καλεί όλους τους Δημοκρατικούς Πολίτες τους εργαζόμενους, άνεργους φοιτητές κτλ να αντισταθούν σε αυτή την λογική και να συμπαραταχθούν στον αγώνα που δίνουμε ενάντια στον φασισμό και στο εθνικιστικό μίσος .