Το "Κόντρα στο Ρεύμα" πόλος συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων στη Νίκαια-Ρέντη.


Με την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, συνεχίζει τη δράση της η Κίνηση Πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα" Νίκαιας-Ρέντη, την Τετάρτη 22 Γενάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου στη Νίκαια.
Όπως είναι ήδη γνωστό, σε πρόσφατη κοινή  συνεδρίαση τους οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια και Ρέντη, ομόφωνα έχουν αποφασίσει, για στήριξη της δημοτικής κίνησης που θα διεκδικήσει τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, στις δημοτικές εκλογές, την Κίνηση Πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα", με επικεφαλής της τον Κώστα Παπαδόπουλο.
Πολύ σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες, σε μαζική συνέλευση των μελών της η Κίνηση θα προχωρήσει στην ανάδειξη και ανακήρυξη του υποψήφιου Δήμαρχου για την διεκδίκηση του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη.
Σε ένα ασαφές και υπό διαμόρφωση περιβάλλον όσον αφορά τις κινήσεις των άλλων κομμάτων για τις προθέσεις τους για τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, αλλά και των πρόσφατων εξελίξεων και ανακατατάξεων στο σύνολο σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου, φαίνεται πως το "Κόντρα στο Ρεύμα" σαν δημοτική κίνηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις που κινούνται απέναντι και ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και τον "Καλλικράτη".
Δυνάμεις που βρίσκονται σαφώς απέναντι στην σημερινή δημοτική αρχή του Γ. Ιωακειμίδη, έχουν όραμα και σχέδιο για την Πόλη, αλλά και διάθεση να πάνε "κόντρα στο ρεύμα" σε λογικές διαχείρισης και επιβολής των κυβερνητικών μνημονιακών επιλογών, προς όφελος του Λαού της Πόλης και όχι προσωπικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.
Μια ευρύτερη συσπείρωση των δυνάμεων εκείνων που έχουν δείξει στη πράξη το ενδιαφέρον τους για την Πόλη, που θα βάλουν στη άκρη τις όποιες πολιτικές τους διαφορές, που θα διαμορφώσουν από κοινού ένα πρόγραμμά για την ανακούφιση των πολιτών και την ανάταση της Πόλης.