Η Π.Τσαλδάρη Νίκαιας μετονομάστηκε σε οδός Παύλου Φύσσα;;


Όταν στις 2/10/2013 γράφαμε αυτή την ανάρτηση δηλαδή, (ανάμεσα στα άλλα),  ότι υπήρξε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας-Ρέντη  από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Παπαδόπουλο για να δοθεί το όνομα του αντιφασίστα νεκρού από το μαχαίρι της Χ.Α. Παύλου Φύσσα, σε κάποια κεντρική οδό της Πόλης, δεν φανταζόμαστε ότι θα βρίσκαμε έναν ανέλπιστο σύμμαχο που θα φρόντιζε η πρόταση αυτή να γινόταν γρήγορα πραγματικότητα....
Ο χάρτης που δημοσιεύουμε είναι σημερινή αποκοπή του Χάρτη της Google και αναφέρει την Π.Τσαλδάρη σαν Οδός Παύλου Φύσσα, και αυτό είναι σωστό. Όμως πρόκειται για τον διπλανό μας Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, που όντως έχει πάρει τέτοια απόφαση το Δημοτικό του Συμβούλιο για μετονομασία της Π.Τσαλδάρη του Κερατσινίου, στην όποια ως γνωστόν δολοφονήθηκε, σε Παύλου Φύσσα.
Πρόκειται ασφαλώς για λάθος της γνωστής μας Google, που έστω άθελα της, επαναφέρει την πρόταση, που νομίζω θα έχει την επιδοκιμασία του Κοκκινιώτικου Λαού, για την μετονομασία και της Π.Τσαλδάρη Νίκαιας σε ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.