ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.


Μετά από τρία χρόνια βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών που κυριολεκτικά έχουν γονατίσει τον κόσμο της εργασίας και έχουν ισοπεδώσει κάθε εργασιακό δικαίωμα, κάθε δικαίωμα στην υγεία και πρόνοια, κάθε δικαίωμα στην διεκδίκηση, η τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κορυφώνει το καταστροφικό της έργο, παραχωρώντας στον εαυτό της το «δικαίωμα» να καταλύει την ίδια τη δημοκρατία και να προβαίνει αυθαίρετα και αυταρχικά στο κλείσιμο ή τη συγχώνευση οποιουδήποτε φορέα του Δημοσίου! Η ΕΡΤ ήταν η αρχή!
Απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη επίθεση σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών και των εργαζομένων, των νέων και των συνταξιούχων, η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, έναν χρόνο μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ οργανώνει στην πλατεία Συντάγματος μια μεγάλη, ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης πλησιάζει και η ελληνική κοινωνία θα αντεπιτεθεί, «γκρεμίζοντας» τα μνημόνια και τις βάρβαρες πολιτικές τους, επιβάλλοντας μια νέα, προοδευτική πορεία για τον τόπο.
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!