ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΝΙΚΑΙΑΣ: Η ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ Χ.Α


Ο λαός της Κοκκινιάς μίλησε και έδειξε με την βροντερή απουσία του στην Κυριακάτικη συγκέντρωση της χρυσής αυγής στην Νίκαια ότι δεν εξαπατάται από το δήθεν αντισυστημικό της πρόσωπο ,έδειξε ότι ο ναζισμός και ο φασισμός ηττήθηκαν οριστικά στην ηρωική κοκκινιά στις 7 Μάρτη του1944!
Ο λαός της Κοκκινιάς ξέρει ότι η χρυσή αυγή, εκτός από μια ναζιστική και εγκληματική οργάνωση είναι και το τέταρτο κόμμα της κυβέρνησης ,αυτό που έχει αναλάβει να φοβίσει, να χτυπήσει και να σταματήσει με οποιοδήποτε τρόπο την εργατική τάξη και τα κινήματα της αλληλεγγύης ,της αντίστασης κ της ανατροπής !Εξάλλου κάθε φορά που την χρειάστηκε η κυβέρνηση ήταν εκεί ,όπως
α)Στην καταψήφιση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ( μαζί με Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ) .
β)Στο μπλοκάρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το ξεπούλημα της αγροτικής τράπεζας (μαζί με Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ).
γ)Όταν στάθηκαν στο πλευρό μεγαλοεφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων όπως στο πλευρό του ομίλου ΛΑΤΣΗ που ήθελε να φορτώσει στο δημόσιο την συντήρηση μουσείου που ανήκει στον όμιλο !Και στο πλευρό του κ.Μπόμπολα με την στήριξη της Ελληνικός χρυσός και του εγκλήματος που διαπράττει στις σκουριές.
δ)Όταν υπερψήφισαν να χαριστούν τα χρέη των Π.Α.Ε (άρα και των εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών ιδιοκτήτων τους)προς το δημόσιο .
ε) Όταν ακόμα και η τρικομματική τρόικα σκεφτόταν να αξιώσει το εξευτελιστικό ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ από τους εφοπλιστές(ενώ από άλλες κοινωνικές κατηγορίες αντλεί δισεκατομμύρια ευρώ) και πάλι η χρυσή αυγή ήταν εκεί για να τους υπερασπιστεί.
στ)Όταν απουσίαζαν επιδεικτικά από την συζήτηση στην βουλή για τις Γερμανικές αποζημιώσεις δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τους άρρηκτους δεσμούς τους με την ναζιστική Γερμανία και τον ναζισμό.

Η κοκκινιά όμως τους ξέρει, για αυτό και σε μια ‘’παναττική’’ συγκέντρωση σε μια μισοάδεια πλατεία τα 2/3 των συγκεντρωμένων έφτασαν με πούλμαν και Ι.Χ. από όλη την Αττική κ όχι μόνο …!Σε μια συγκέντρωση κατά την οποία όλα τα συνθήματα είχαν αποδέκτη την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ,αφού ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ο εχθρός της τρικομματικής τρόικας και του συστήματος τότε αυτομάτως είναι και δικός τους εχθρός !
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!

Υ.Γ Πιστεύουμε ότι η παρουσία στην συγκέντρωση δημοτικού σύμβουλου Νικαίας, εκλεγμένου με την δημοτική παράταξη της Ν.Δ και η εγκάρδια χειραψία του με τον κ.Μιχαλολιάκο να πείσει και τους πλέον δύσπιστους για την αντισυστημικότητα της χρυσής αυγής!

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΝΙΚΑΙΑΣ