Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ενημερώνει για την απεργία της Τετάρτης 20/2




Εξορμήσεις ενημέρωσης για την απεργία της Τετάρτης 20/2 πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ- ΝΙΚΑΙΑΣ.  Έτσι χθες ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/2 έκανε εξόρμηση στα καταστήματα και στις γειτονιές γύρω από το Περιβολάκι.Σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2 έξω από το σούπερ-μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Τζαβέλλα και Π.Τσαλδάρη 1 - απέναντι από το Δημαρχείο της Νίκαιας.
Για αυριο ΔΕΥΤΕΡΑ 18/2 ώρα 9.30  σε δημόσιες υπηρεσίες (Δήμος,Εφορία,ΟΑΕΔ,ΔΕΗ κ.α. αλλά και στις τράπεζες της πόλης μας.
Την ΤΡΙΤΗ 19/2 ώρα 11 το πρωί έξω από Κρατικό Νοσοκομείο για εξόρμηση σε όλα τα κτίρια και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου και στη συνέχεια στο εργοστάσιο της Πίτσος, ενώ το απόγευμα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία στη Π Ραλλη 238  για εξόρμηση-πικετοφορία στους κεντρικους δρόμους της Νίκαιας 
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ καλεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους αλλά και τους συνταξιούχους, να πάρουμε όλοι μέρος σε αυτές τις κινητοποιήσεις για να υπερασπίσουμε την εργασία μας, τους μισθούς μας, τα δικαιώματά μας, την δημοκρατία, την αξιοπρέπειά μας, την ίδια τη ζωή μας. Για να φύγουν το συντομώτερο η συγκυβέρνηση της καταστροφής μαζί με την τρόικα των δανειστών και τα μνημόνια.
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2 όλες και όλοι στην Αθήνα, να μη λείψει κανείς.


20 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ - ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ