ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ





ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ
Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ


Το περασμένο Σάββατο, μέλη αντιφασιστικής οργάνωση που ενημέρωναν τους πολίτες του Κορυδαλλού για την επικείμενη Πανελλαδική Απεργία δέχτηκαν βίαιη επίθεση σε λαϊκή
αγορά της πόλης μας.Την Τρίτη μέλη της Χρυσής Αυγής τραμπούκιζαν σε Κορυδαλλιώτες που δεν δέχονταν τα φυλλάδια τους και κατέστρεψαν όλες τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παραπάνω γεγονότα μας προδιαθέτουν για τους σκοπούς τους και ΔΕΝ πρέπει να μείνουν αναπάντητα.
Γνωρίζουμε ότι η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, χρησιμοποιεί τους φασίστες για να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουμε όλοι. Την ανεργία που καλπάζει, το ληστρικό φορολογικό, τους μισθούς πείνας και την επιστροφή σε έναν εργασιακό Μεσαίωνα, την διάλυση των δομών υγείας & παιδείας.
Η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και το ιερατείο της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. έχουν έναν σκοπό: να εξασφαλίσουν αλλά και να διευρύνουν τα μέχρι τώρα κέρδη τους επιβάλλοντας ένα καθεστώς επικυριαρχίας και καταλύοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας, λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στέκεται σθεναρά απέναντι τους, εκφράζοντας τη μοναδική φωνή ελπίδας για την ανατροπή αυτής της κατάστασης και μέσω της οργάνωσης Κορυδαλλού καλεί όλα τα μέλη του να ενώσουν την φωνή τους με τα ταξικά αδέρφια μας απέναντι στα Μνημόνια της φτώχειας, στον Ρατσισμό και το Φασισμό.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, συμμετέχουμε μαζικά στην Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κρατικό της Νίκαιας.

Είμαστε πολλοί και θα νικήσουμε. ΔΕΝ τους φοβόμαστε.
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Η πόλη που ζούμε έχει μια ηρωική ιστορία από την αρχή που φτιάχτηκε με αποκορύφωμα τον αγώνα και την θυσία της την περίοδο της γερμανικής κατοχής. Στο μαρτυρικό μπλόκο του 1944 εκτελέστηκαν από τους Ναζί εκατοντάδες άνθρωποι για την ελευθερία της πατρίδας, όπως και χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα. Μαζί τους σε αυτές τις εκτελέσεις υπήρχαν και Έλληνες συνεργάτες τους. Η ιδεολογική αλλά και φυσική απόγονοι αυτών των Ελλήνων χιτλερικών εμφανίζονται σήμερα σαν Χρυσή Αυγή. Εκμεταλλεύονται την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο λαός εξ αιτίας των μνημονίων που μας επέβαλλαν οι έξω και μέσα Τρόικα και «πουλάνε» πατριωτισμό, ανθρωπισμό ακόμα και φιλοχριστιανισμό. ΠΟΙΟΙ; Αυτοί που υμνούν και λατρεύουν (υπάρχουν άπειρα δημοσιεύματά τους) τον Χίτλερ και τον Ναζισμό. Υμνούν δηλαδή το έγκλημα την βία και ότι πιο βάρβαρο-διεστραμμένο συνέλαβε το ανθρώπινο μυαλό. Δεν διστάζουν στο ψέμα, μέχρι και στο μαχαίρωμα. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. Αυτοί λοιπόν έχουν το θράσος να κάνουν συγκέντρωση στη Νίκαια με την υποκρισία πως νοιάζονται για τον Έλληνα πολίτη, πως είναι αντίθετοι στο σύστημα. Αυτοί που είναι οι κυριότεροι και σκοτεινότεροι υποστηρικτές του. Αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα ανελεύθερη, μια Ελλάδα φυλακή και υποταγμένη στην εκμετάλλευση από το μεγάλο κεφάλαιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκαιας καταδικάζει απερίφραστα τη θρασύτατη παρουσία των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής και των στελεχών τους στην πόλη μας. Στη μαρτυρική Κοκκινιά του Μπλόκου και της προσφυγιάς δε χωράνε οι ρατσιστές και οι ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων.Η πόλη μας έχει ιστορία. Ιστορία συνυφασμένη με τους αγώνες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης της ισότητας και της αξιοπρέπειας.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΝΙΚΑΙΑΣ