Προς ΣΥΡΙΖΑ: Μια μόνο υπόσχεση θέλουμε, ότι θα είστε με τον Λαό!

Στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νικαίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανοιχτή συνέλευση με τη συμμετοχή του Α. Καλύβη μέλους της γραμματείας και του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Παραβρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης και υποψήφιοι βουλευτές της Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στη συνέλευση έγιναν εισηγήσεις για τα οργανωτικά θέματα και την καλύτερη προετοιμασία για τις εκλογές της 17 Ιουνίου από τον Μανώλη Σαρρή και ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις προγραμματικές θέσεις τους ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέκο Καλύβη.

Έγιναν επίσης πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις και ακούστηκαν απόψεις και προβληματισμοί από τους συμμετέχοντες με κύριο χαρακτηριστικό τους ότι επικεντρώνονταν στη προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς. 

Σε αυτή τη προοπτική λοιπόν οι συμβουλές και παραινέσεις από τον απλό καθημερινό άνθρωπο ήταν έντονες βγάζοντας την αγωνία για το αύριο αλλά και την ελπίδα τους που την στηρίζουν πλέον μόνο στην αριστερά. Ένα επιπλέον στοιχείο που βγήκε μέσα από τις ομιλίες ήταν ότι μια κυβέρνηση της αριστεράς θα πρέπει να δώσει άμεσες λύσεις στα προβλήματα επιβίωσης των φτωχότερων στρωμάτων, να υπάρξει βοήθεια και αλληλεγγύη στους μη έχοντες, να μη τάζουν πράγματα χωρίς να μπορούν να τα πραγματοποιούν. 
Δώστε ξεκάθαρο στίγμα .. ότι θα είστε με τον Λαό!

Έκδηλη ήταν η επιθυμία και η προτροπή όλων για μια ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, φτάνοντας τη φωνή και την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε γειτονιά της Νίκαιας του Ρέντη και του Κορυδαλλού, για την ολοκλήρωση της νίκης της αριστεράς στις 17 Ιουνίου.