Δημοτικά Ιατρεία για άπορους και ανασφάλιστους στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη


Ανοιχτό κάλεσμα στους ιατρούς του Δήμου απευθύνει το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κουφατζίδου Ιωάννα, για τη στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στο Δήμο και αναμένεται να καλύψουν άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην οδό Βοσπόρου και Αμερικανίδων Κυριών πρόκειται να λειτουργήσουν τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας που θα στελεχωθούν αποκλειστικά με εθελοντές ιατρούς.
Στόχος μας είναι η προσφορά βασικών υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης σε άπορους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.
Αν θέλετε να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας και να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας αυτή παρακαλούμε να παρευρεθείτε στις 26 Μαρτίου 2012 στις 14.00 μμ στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυριών (προσκοπείο) για να συζητήσουμε όλοι μαζί και να ακούσουμε τις προτάσεις σας».
 Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, με ιδιαίτερη προτίμηση στις ειδικότητες: παιδιατρικής, γενικής ιατρικής, παθολογίας και καρδιολογίας.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει και η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων.