Κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νίκαιας για την 25η ΜΑΡΤΙΟΥΑγαπητοί γονείς και φίλοι

Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες. Η <<κυβέρνηση>> της Τρόικας, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας , του ΛΑΟΣ, καθώς και τα παρακλάδια τους, φροντίζουν για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού σε όφελος <<γνωστών-αγνώστων>> δημίων του παγκόσμιου τραστ (τραπεζιτών, κεφαλαιοκρατών , τεχνοκρατών).
Η επίθεση στην εργατική τάξη, την ελληνική οικογένεια, την παιδεία είναι ανελέητη. Μετά από όλα αυτά οι βουλευτές αυτής της <<δημοκρατίας>> τους έχουν το θάρρος να ζητήσουν από τα παιδιά μας να τους τιμήσουν στις παρελάσεις. Η Ένωση Συλλόγων γονέων Νίκαιας μετά από ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ της, αντέδρασε στην επίσκεψη στην Νίκαια της βουλευτού Άννας Νταλάρα, που δεν έγινε ποτέ, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όπου πλήθος κόσμου παρέλασε πίσω από το πανό της, και τελευταία στη συναυλία <<αλληλεγγύης>> του Γιώργου Νταλάρα. Απαντάμε στις προκλήσεις τους με ειρηνικές διαμαρτυρίες.
Έτσι θα κάνουμε και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Λέμε σε όλους αυτούς πως είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας και να μας τιμήσουν με την απουσία τους . Στο θράσος τους θα απαντήσουμε δυναμικά και καλά θα κάνουν να μην μας προκαλέσουν.

Κανένας υποψήφιος βουλευτής αυτής της φασιστικής παρέας που ονόμασαν από μόνοι τους κυβέρνηση του Ελληνικού λαού δεν θα εκμεταλλευτεί την πόλη μας για την προεκλογική του εκστρατεία.


Καλούμε όλους τους συλλόγους, τους γονείς, αλλά και όλους τους πολίτες του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη να βρίσκονται στην κατάθεση στεφάνου της 25ης Μάρτη πίσω από το πανό της Ένωσης Γονέων Συλλόγων Νίκαιας.
Όσο για την προπαγάνδα τους περί κουκουλοφόρων, κομμάτων της Αριστεράς, και άλλα παραμύθια που αναμεταδίδονται από τα κανάλια τους, απαντάμε με τον τίτλο μας .

Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας .
ΤΟ Δ.Σ