Περί "αναπηρίας"....


Παυλος Πολακης"Πριν λιγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!
Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες " διακοπές",αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .
Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!
Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!
Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!
ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!"


Δεν ξέρω ποιος έχει μεγαλύτερη αναπηρία, πραγματική ή πλασματική, ο Φλώρος ή η κυβέρνηση και ο Υπουργός υγείας της;; 
Όταν συμβαίνουν τέτοια κραυγαλέα γεγονότα, μάλλον ιατρική γνωμάτευση και θεραπεία χρειάζεται η δεύτερη!! (και προς θεού μακριά από τη ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, εκεί βγάζουν "περίεργες" αποφάσεις)!!
Τέσσερα σχεδόν χρόνια στη κυβέρνηση αποδειχτήκατε οι καλύτεροι διαχειριστές της, πιστοί και υπάκουοι σε κάθε νεύμα και διαταγή  της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αντίθετα, σκληροί και ανάλγητοι απέναντι στο Λαό τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του.  
Δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα οι μεγαλοστομίες και απειλές σας προς τα "λαμόγια". Μια χαρά επιβιώνουν και αναπτύσσονται επί των ημερών σας. Κάποια "έργα" περιμέναμε από εσάς διαφορετικά από αυτά που συνέβαιναν τα τελευταία 40 χρόνια. Μάταια.