Μια επίσκεψη στον υπό κατασκευή σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Νικολάου στη Νίκαια.Επίσκεψη στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ που κατασκευάζεται στην πλατεία του Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη και η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Όπως μας ενημερώνει από τη σελίδα του στο facebook :

"Το έργο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. Τοποθετούνται πατώματα από γρανίτη στις αποβάθρες, ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι σχεδόν έτοιμος, όπως και οι 14 συνολικά σκάλες για την εξυπηρέτηση του κοινού και οι άλλοι βοηθητικοί χώροι.
Ενημερωθήκαμε αναλυτικά από τους υπεύθυνους για την πορεία των εργασιών, ακόμα και για τις αισθητικές παρεμβάσεις. Στο κέντρο του σταθμού θα δεσπόζει αντίγραφο μεγάλων διαστάσεων του τρίπτυχου χαρακτικού «Επιτάφιος» του Α. Τάσσου, έργο που ο μεγάλος εικαστικός καλλιτέχνης έχει δωρίσει στο Δήμο μας και το πρωτότυπο βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. 
Αν όλα πάνε καλά, του χρόνου τέτοιες μέρες, ο νέος σταθμός θα είναι σε λειτουργία.
Αυτό, θα τονώσει κατά πολύ την εμπορική κίνηση και την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του κέντρου. Σε συνδυασμό μάλιστα με άλλα δικά μας έργα και παρεμβάσεις, όπως η ανάπλαση της Π. Τσαλδάρη, δημιουργεί δικαιολογημένες προσδοκίες σε όσους έχουν επαγγελματική δραστηριότητα ή ιδιοκτησία κοντά στο σταθμό."