Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Υγείας Νικαίας.


Χθες Τρίτη 24 Οκτώβρη 2017 έγιναν τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Νικαίας στο ανακαινισμένο κτίριο της οδού Καισαρείας 30-32 στο οποίο μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες που βρίσκονταν στο παλιό κτίριο του ΙΚΑ στην οδό Μούγλων, μαζί με το μικροβιολογικό και το κυτταρολογικό τμήμα που ήταν στην οδό Λαμψάκου.
Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται με ραντεβού, από όλες τις ειδικότητες γιατρών και για όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.
Η νέα Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, είναι πλέον καθετοποιημένη, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία, οι αναμονές και οι άσκοπες μετακινήσεις των ασθενών.

Επιπλέον, εκτός από τους δικαιούχους των Ασφαλιστικών Ταμείων, το Κέντρο Υγείας θα εξυπηρετεί δωρεάν και όλους τους ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας.

Λειτουργούν ιατρεία των βασικότερων Παθολογικών ειδικοτήτων, όπως
Γαστρεντερολογικό,
Γενικής Ιατρικής,
Δερματολογικό,
Καρδιολογικό,
Νευρολογικό,
Παθολογικό,
Παιδιατρικό,
Πνευμονολογικό,
Ψυχιατρικό,

Χειρουργικών ειδικοτήτων, όπως
Γυναικολογικό – Μαιευτικό – Pap Test,
Οδοντιατρικό,
Ορθοπαιδικό,
Οφθαλμολογικό,
Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ) και

Εργαστηριακών ειδικοτήτων και Εργαστηρίων όπως
Ακτινολογικό με ψηφιοποιημένο ακτινολογικό μηχάνημα και μηχάνημα Υπερήχων
Βιοπαθολογικό, στο οποίο θα διενεργούνται
Αιματολογικές,
Βιοχημικές και
Μικροβιολογικές εξετάσεις και
ένα πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίξει και την ολοήμερη εφημερία του ΚΥ, η οποία είναι στα άμεσα σχέδια της 2ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας.
Η ενοποίηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη πόλη μας είναι καρπός αγώνων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια από πολιτικούς φορείς και δημοτικές κινήσεις, απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές και τις κυβερνητικές αποφάσεις για υποβάθμιση των υπηρεσιών, και κλείσιμο μονάδων υγείας.