Τρίτη 24/3 στο δημαρχείο Νίκαιας, η συνέλευση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α.
Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, καλούν σε ανοιχτή συνέλευση την Τρίτη 24/3 στις 8μμ  στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Νίκαιας.

Τα θέματα της συνέλευσης θα είναι.

ΔΙΟΔΙΑ.
Οργάνωση κινητοποιήσεων σε σταθμούς διοδίων με βασικά αιτήματα, την κατάργηση του κατάπτυστου νομοσχέδιου βορίδη, οπως και το τι θα γίνει με τους σταθμούς διοδίων που απομυζούν τους πολίτες προς όφελος των μεγαλοεργολάβων της διαπλοκής και τις κατάπτυστες και χαριστικές συμβάσεις παραχώρησης..

ΔΕΗ.
Παρέμβαση στη διοίκηση της διοίκησης της ΔΕΗ, με βασικό αίτημα τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάζει τις περιπτώσεις διακοπής ηλεκτροδότησης με στόχο την επαναφορά της, σε νοικοκυριά που δεν μπορούν να ενταχτούν στο κοινωνικό τιμολόγιο.

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στον ΟΣΥ με στόχο την αποτροπή κρουσμάτων αυθαιρεσίας απο τους ελεγκτές που θεωρούν οτι ανήκουν στα τάγματα εφόδου και τρομοκρατούν, αλλά και ''μοιράζουν'' πρόστιμα σε άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους κλπ κοινωνικές ομάδες που πλήττονται απο την ανέχεια.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.
Συζητάμε την απο κοινού με άλλους συντονισμούς που δραστηριοποιούνται στα ειρηνοδικεία, οργάνωση κινητοποιήσεων στο ''υπουργείο ανάπτυξης'' για την κατάθεση προτάσεων σε σχέση με την αποτροπή της εκποίησης και δήμευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας που βιώνουν τα αποτελέσματα της μνημονιακής βαρβαρότητας.