ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ" ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣΜε μεγάλη συμμετοχή αλληλέγγυων Πολιτών συντρόφων συναγωνιστών και Πολιτών έγινε στις 6/8/2014 η εκδήλωση αλληλεγγύης για τον δοκιμαζόμενο Λαό της Παλαιστίνης μαζί με την συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού που θα σταλεί μαζί με την αποστολή του Μητροπολιτικού ιατρείου Ελληνικού στην Γάζα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν οι: Κώστας Παπαδόπουλος επικεφαλής της κίνησης, Ρισμάουι Νόρμα εκ μέρους του Συλλόγου AL AWDA για το δικαίωμα τη επιστροφής των Παλαιστινίων Προσφύγων και ο Μιχιάρ Εgtami εκ μέρους του συλλόγου εργαζομένων Παλαιστινίων στην Ελλάδα.

Λόγω της βροχής η εκδήλωση έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας , δυστυχώς ο κλειστός περιορισμένος χώρος άφησε πολλούς φίλους εκτός εκδήλωσης, την ανταπόκριση των οποίων ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε.

Ευχαριστούμε όλους τους αλληλέγγυους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της Κίνησης συνεχίζουμε την ενεργό συμπαράσταση μας στον δοκιμαζόμενο Λαό της Παλαιστίνης. Το επόμενο ραντεβού είναι της Παρασκευή στο Σύνταγμα με λαμπαδηφορία μέχρι της Ακρόπολη και στις 11/8 στην συναυλία συμπαράστασης έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης .

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ "κόντρα στο ρεύμα"