Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας καταγγέλλει την άνανδρη και φασιστικού τύπου επίθεση στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη Κώστα Παπαδόπουλο.Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας καταγγέλλει την άνανδρη και φασιστικού τύπου επίθεση που έγινε από αγνώστους τη νύχτα τις 16/3, απέναντι στον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ” και υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη Κώστα Παπαδόπουλο.

Η επίθεση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια οικοδόμησης ενός κλίματος τρομοκρατίας και φόβου απέναντι σε κόμματα, συλλογικότητες, αλλά και πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, ενάντια στη εξαθλίωση και τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Προειδοποιούμε τον κάθε επίδοξο νοσταλγό του παρελθόντος, ότι οι εποχές των “τρικύκλων”, των “Κοτζαμάνηδων” και κάθε λογής βίας έχουν παρέλθει χωρίς επιστροφή.

Η κοινωνία που σήμερα δοκιμάζεται, ελπίζει και οραματίζεται έναν άλλο δρόμο, το δρόμο της ανατροπής, της ανασυγκρότησης και της κοινωνικής προόδου.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ