Σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, αντίστασης και αγώνα την Κυριακή 10/11 και ώρα 18:00 στο Σύνταγμα,καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ Την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας.


Η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει ακάθεκτη τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας, την απαξίωση του Συντάγματος και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου παρά τις προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές της δεσμεύσεις. Ήδη προετοιμάζει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέα φοροεπιδρομή, κατασχέσεις ακόμη και πρώτης κατοικίας.

Έκλεισε την ΕΡΤ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς καν να κυρωθεί από τη Βουλή, με μόνο στόχο την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, θυσία στις μνημονιακές δεσμεύσεις. Προσπάθησε να σπάσει την επί πέντε μηνών ηρωική αντίσταση των εργαζομένων στην ΕΡΤ με νυχτερινές βίαιες επεμβάσεις και ΜΑΤ.

Η αντίσταση, όμως, του λαού όχι μόνο δεν κάμπτεται αλλά ενισχύεται!

Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνη για τον τόπο!

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, ανέργους, νέους και συνταξιούχους, όλο τον ελληνικό λαό σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, αντίστασης και αγώνα την Κυριακή 10/11 και ώρα 18:00 στο Σύνταγμα.

ΕΩΣ ΕΔΩ!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!