Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 12μ. στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ,
Όλοι το Σάββατο 20/4 – 12 μεσημέρι στο Δημαρχείο Νίκαιας – αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στην Αντιφασιστική Σύσκεψη, να οργανώσουμε την άμεσή μας απάντηση στη χτεσινή επίθεση των φασισταριών σε μέλη της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” και του ΣΥΡΙΖΑ. 
Χτες κατά τις 8 μ.μ., επί της Πέτρου Ράλλη, 300 μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, 10/μελής συμμορία φουσκωτών της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε κατά 6 μελών της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” και του ΣΥΡΙΖΑ που μοιράζαμε φυλλάδια και κολλούσαν αφίσες για την κινητοποίηση της 21ης Απρίλη, που θα γίνει την Κυριακή, στο Πάρκο Ελευθερίας.
Οι αφίσες και τα φυλλάδια έχουν κεντρικά συνθήματα “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ” και “ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. Αυτό ενόχλησε μια “κυρία” της περιοχής, που πέρασε μπροστά από το συνεργείο και φώναξε στους συντρόφους “παλιοκομμούνια τώρα ειδοποιώ τη Χρυσή Αυγή και θα δείτε”. Οι σύντροφοι συνεχίσαμε απτόητοι την εξόρμηση και σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε η συμμορία, μας επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές τραυματίζοντας δύο συντρόφους στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Μετά τα χτεσινά γεγονότα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η άμεση απάντηση του κινήματος! Η μαζική κινητοποίηση της κοινωνίας και η απομόνωση των φασιστών είναι η μόνη απάντηση στη δολοφονική τους δράση και στην κάλυψη που απολαμβάνουν από τους μηχανισμούς καταστολής.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ

• ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
• ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Χ.Α

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” Νίκαιας – Κορυδαλλού