ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


Κυριακή,   3 Φεβρουαρίου 2013  11:00 π.μ.

ΝΙΚΑΙΑ ΠΛ. ΔΑΒΑΚΗ ''ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ'' ΣΤΙΣ 11πμ


Δελφικό Ελαιόλαδο-Ελιές

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μακρής και είμαι παραγωγός εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και βρώσιμων ελιών Αμφίσσης. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Πιστεύουμε ότι η κοινωνική συνοχή εν μέσω οικονομικής κρίσης μπορεί να ενισχυθεί, αν οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων διαθέτουν άμεσα, οι ίδιοι τα προϊόντα τους στους καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό αναλάβαμε την πρωτοβουλία να έρθουμε σε επικοινωνία με φορείς τους οποίους ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Με την πρωτοβουλία αυτή ωφελούνται τόσο οι καταναλωτές όσο και οι παραγωγοί και συμβάλλουμε σε μια πιο υγιή οικονομία.Τα προϊόντα μας:
Πράσινες χαρακτές, πράσινες σπαστές, πράσινες μεγαρίδικες (μοιάζει σαν πράσινη καλαμών), και Θρούμπες (ζαρωμένες). Οι ελιές συσκευάζονται σε δοχείο 2,300 κιλά καθαρό βάρος, επίσης το δοχείο περιέχει νερό, αλάτι, ξίδι και ελαιόλαδο για να είναι έτοιμες για κατανάλωση και η τιμή ανέρχεται στα 6 ευρώ το δοχείο για τις συγκεκριμένες ποιότητες ελιών.
Μαύρες ελιές η συγκεκριμένη ελιά συσκευάζεται σε δοχείο 2,300 κιλά καθαρό βάρος, επίσης το δοχείο περιέχει νερό,αλάτι,ξίδι και ελαιόλαδο για να είναι έτοιμη προς κατανάλωση και η τιμή ανέρχεται στα 7 ευρώ το δοχείο για την συγκεκριμένη ποιότητα ελιάς.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε 5L αδιαφανή συσκευασία και η τιμή ανέρχεται στα 3 ευρώ το λίτρο. ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ

THΛ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ...6934602119 - 6941623331
 ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.