Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στηρίζει και καλεί στις κινητοποιήσεις στα διόδια την Κυριακή 13/1/2013


Όπως είναι γνωστό το Γενάρη διεξάγονται 3 δίκες οι οποίες αφορούν συναγωνιστές για τον αγώνα τους ενάντια στο χαράτσι των διοδίων.
Πρόκειται για φρονηματικές διώξεις και προσπάθειες ποινικοποίησης των κινημάτων ενώ τα κατηγορητήρια είναι βαριά και έωλα.
Η κυβέρνηση έχει ανοίξει μια βιομηχανία διώξεων ενάντια σε όποιον αγωνίζεται ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας. Την ίδια στιγμή που οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους, με αρωγό την κυβέρνηση, σέρνουν τους συμπολίτες μας στα δικαστήρια και προχωρούν σε διαταγές πληρωμών χιλιάδων ευρώ εις βάρος δεκάδων πολιτών, απαιτούν από το δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την επανεκκίνηση των έργων που σταμάτησαν με δική τους ευθύνη ενώ εξακολουθούν να εισπράττουν παράνομα διόδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δρόμος – καρμανιόλα Κορίνθου – Πατρών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει καταθέσει σχετικές επερωτήσεις στη Βουλή τόσο σε ότι αφορά τις διώξεις των συμπολιτών μας όσο και το σκάνδαλο των συμβάσεων παραχώρησης.

Με βάση τα παραπάνω, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και καλεί στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στους σταθμούς διοδίων την Κυριακή 13/1 :

Στις 12:00 στα διόδια Αφιδνών (για μετάβαση με λεωφορείο, ραντεβού στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στάση ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο στις 11:00 πμ. Τηλέφωνο για κράτηση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ 2103829910 και στο 6974072825)

Στις 12:00 στα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη (για μετάβαση με λεωφορείο, ραντεβού στις 11:00 πμ στο Άγαλμα Βενιζέλου, τηλέφωνο για κράτηση 6977509197)
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν από την Νίκαια, να γνωρίζουν ότι από το Περιβολάκι της Νίκαιας στις 11 το πρωί θα αναχωρήσει πούλμαν για τις Αφίδνες (τιμή συμμετοχής 3 ευρώ).