Ξεκίνησε η δίκη των νεοναζί στον Κορυδαλλό. Διακοπή για τις 7 Μαΐου.


Με προσυγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία και πορείες με σύγκλιση τις φυλακές Κορυδαλλού χιλιάδες αντιφασίστες διαδηλωτές από όλο το φάσμα της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, διαδήλωσαν σήμερα 20/4 πρώτη μέρα έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Με την απαίτηση να μην γίνει η  δίκη της Χ.Α στον Κορυδαλλό, πολλοί κάτοικοι και φορείς της πόλης η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, βουλευτές της Β΄Πειραιά αλλά και υπουργοί (Π. Λαφαζάνης) ζητούν έστω την ύστατη στιγμή να διεξαχθεί η δίκη σε κατάλληλο χώρο, λόγω των χωροταξικών χαρακτηριστικών της αίθουσας που επελέγη, η οποια δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των μαθητών των γειτονικών σχολείων».
Τελικά γυρω στις 11:00, με απόντες πολλούς απο τους κατηγορούμενους βουλευτές, αλλά και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε η δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, ενω υπήρξε μικρή διακοπή μετά την καταγγελία του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ότι τρεις μάρτυρας κατηγορίας της υπόθεσης Φύσσα δέχτηκαν επίθεση από χρυσαυγίτες την ώρα που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους κοντά στις φυλακές Κορυδαλλού. 
Το δικαστήριο μισή ώρα αργότερα διέκοψε τις εργασίες του για τις 7 Μαΐου. Ένας εκ των κατηγορουμένων, δήλωσε ότι δεν έχει δικηγόρο και το δικαστήριο αναμένεται να του διορίσει αυτεπαγγέλτως.